Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-05-2010 17:12:30
Geldzaken & Recht

Brief ontvangen van voorlichtingscentrum overheidsbijdragen

Boy schreef op zaterdag 1 mei 2010, 13:36:
gratis van de overheid bestaat niet, net als gratis iets van bedrijven niet bestaat. . als de overheid dit al gratis zou verstrekken, zou ergens de belasting verhoogd worden, of gekort worden op een of andere toeslag of subsidie om dit te financieren.

boy

het is natuurlijk aardig van de overheid bedacht om allerlei kortingsregelingen en subsidies te geven aan mensen, maar als de mensen die er recht op hebben er geen gebruik van maken omdat ze niet weten dat bepaalde regelingen bestaan, doordat ze bv. geen internet hebben of een andere taal spreken. of dat ze wel weten dat de regelingen er zijn, maar er geen gebruik van maken omdat het ingewikkeld op internet staat of de aanvraagprocedures te omslachtig zijn, dan vind ik dat de overheid daar wat aan moet doen. ik zeg niet dat ze huis-aan-huis een infomap gratis moeten verstrekken, maar wel dat de overheid moet zorgen dat de informatie op internet en in folders duidelijk is.