Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bouww - 04-05-2010 20:41:19
Huishouden & Energie

Problemen nuon en liander

Ook wij hebben een jaarafrekening gehad met een verbruik van +189% electriciteit hoog. we hebben meteen aan de bel gehangen bij nuon en ze zouden een nieuwe jaarafrekening sturen. om erg kort te zijn tot op heden hebben we nog steeds geen nieuwe jaarafrekening gekregen, maar heeft nuon geprobeerd om creditfacturen van onze rekening af te schrijven (deze zouden wij toch terug moeten ontvangen?), wachten we nog steeds op verschillende beloofde telefoontjes van hun kant en komen ze verscheidene afspraken niet na. het is echt één richtings verkeer.
al zouden ze alleen maar aan ons kenbaar maken hoe de zaken er voor staan en wij niet continue de aanmaningen op slot hoeven te laten zetten door nuon, dan zou dat heel veel onvrede schelen. als we alle debet en credit facturen bij elkaar op tellen krijgen we geld toe.
vanaf het eerste moment hebben we de meterstanden en hoog/laag tarief in de gaten gehouden en dit heeft geresulteerd dat we bij het derde bezoek door liander, alle drie keren zelf rechtstreeks met liander geregeld zonder kosten, een kastje, welke bij de meter wordt geplaatst, hebben gekregen die het hoog/laagtarief schakelt. volgens liander kan het nu niet meer fout gaan maar adviseerde wel om alsnog de meter in de gaten te houden. tot nog toe zijn we hier erg te vrede over.
wat nuon betreft misschien een nieuwe telefooncentrale waarmee je wel naar buiten kunt bellen en een overzichtelijke administratie?
we geven nuon nog even de tijd maar rechtsbijstand komt nu wel binnen handbereik helaas.