Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wilo1957 - 06-05-2010 21:24:00
Geldzaken & Recht

Inwoning

Dat ik met deze vraagstelling ook een discussie uit wilde lokken mag jullie hopenlijk bekend zijn. ik wil alleen maar aangeven dat het krom is in dit land. ik zit nu toevallig buiten mijn eigen schuld om even in de shit doordat ik een paar tientjes boven de norm zit kan ik nergens op terugvallen.
als ik dan zie dat we in dit land geld aan het verkwansellen zijn (jsf/noord-zuidlijn.) nu weer griekenland, 18 miljoen!!! naar haiti. we zijn een humaan land helemaal eens maar mag het ook ietsje minder?
door wanhoop wordt ik bijna gedwongen om frauduleus te worden.
als ik dus bij wijze van spreken mijn kids hier uitschrijf , zal toch niemand controleren waar ze dan wonen? maar ik heb respect voor de regels dus doe het niet. maar hoeveel in dit land doen het wel?