Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-05-2010 00:38:47
Huishouden & Energie

Opzegboete verhuizing verpleeghuis

Dank jullie allen voor de reacties, maar ik heb nog een paar opmerkingen.

@gerland,
de boete bedraagt 225 voor gas en electra, maar voor iemand met alleen aow en al hoge bijdrage betaalt voor de awbz is dat erg veel.
3 jaar geleden was ze al best dement, maar de moeilijkheid met die ziekte is dat ze zich groot houden en denken dat ze alles zelf nog kunnen. zo is ze ook al eens door pretium telecom in de boot genomen, wat ze niet wilde, maar waar ze niet meer onderuit kon.
maar ja, dat is nu ook afgelopen. het huis is leeg.
maar wat ik probeerde aan te geven in vergelijking met een overlijden......de zaken dienen door een bewindvoerder overgenomen te worden, zelf kan ze niet meer beslissen, dus de hele handeling inclusief opheffen van de woning, komt op het zelfde neer.

@frau-antje,
sinds september is het bewind een feit en kort daarna de spoedopname, toen kon ik handelen, maar voordien gaf mijn moeder nog alle verweer, mocht me nergens mee bemoeien. maar dank zij de artsen het riagg is alles rond gekomen.
in geval van overlijden zou er geen boete opgelegd worden volgens de voorwaarden van oxxio.

@tdehond,
deze week huis opgeleverd en energie afgemeld, wederom verhaal dat er wel een boete betaald moet worden. heb melding gemaakt van hun voorwaarden, maar toch........betalen.
als het niet goed komt, dan inderdaad de geschillencommissie.

@jansje,
bedankt voor je compassie hoor,

en dan...ik heb het zeker al gemeld bij de energiekamer cq consuwijzer.
ook heb ik de oxxiomedewerker die hier schreef, gemaild en ga uit van een goede oplossing.
behalve een factuurfout in 2008, wat ik zelf constateerde waarbij blijkbaar het verbruik verdubbeld was waardoor ma 500 euro moest bijbetalen, is door hen de fout erkend en meteen goed geregeld.

verder nooit klachten over oxxio gehad, dus ik ga verder niks zwartmaken.ik blijf positief, de hele situatie is al naar genoeg.

ik zal nog wel even laten weten hoe het verloopt. wens jullie een fijn weekend, en voor de moeders onder ons.... fijne moederdag.
.