Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-05-2010 15:57:28
Vrije tijd & Tuin

Rang 1 ticktes opgelicht

Ook ik ben pis link op rang1ticket. deze site ziet er professioneel uit. ik dacht met een betrouwbaar bureau in zee te gaan, maar wat blijkt.... grote oplichters..kan hier juridisch iets aan gedaan worden?

ik heb 172,58 overgemaakt (2 tickets van 79 euro en verzendkosten) en ik ontvang op een andere naam 2 tickets van 44 euro... gotverd.... wat zijn dit voor manieren. ik heb seeticket gebeld en die wisten me te vertellen dat deze site niet betrouwbaar is, maar ik heb dit nergens kunnen uithalen of lezen dat rang1ticket.... niet deugd. kan de overheid er niet voor zorgen dat deze oplichters een etiket krijgen op internet met niet betrouwbaar, zodat mensen dit weten.... got wat ben ik boos...
mensen kunnen we samen niet iets ondernemen naar regel-recht of de consumentenbond of kassa of radar?

vr.groet,

jacqueline doens