Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-05-2010 20:27:03
Vrije tijd & Tuin

Rang 1 ticktes opgelicht

Bij kaartverkoop voor concerten e.d. is het belangrijk dat je http://www.weetwaarjekoopt.nl/">weet waar je koopt. dat is een duidelijke en overzichtelijke site waar een lijst te vinden is van de http://www.weetwaarjekoopt.nl/waarticketskopen.php">officiële verkooppunten voor kaartjes voor allerlei evenementen.

sowieso is het bij concerten e.d. altijd handig om eerst op de officiële website van de artiest of de zaal te kijken, dan zie je daar vaak een link staan naar het enige echte voorverkoopadres.

het http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/43316252#">wetsvoorstel om doorverkoop van kaarten aan banden te leggen is inmiddels al door de tweede kamer aangenomen. maar alles is te omzeilen en de illegale kaartverkopers zijn hier creatief in, zoals in het http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/43316252#">3voor12 artikel te lezen is....

"...rekende 3voor12 onlangs voor hoe eenvoudig een mouw te passen is aan de nieuwe regels. “je kunt tickets bijvoorbeeld in een pakket aanbieden. je verkoopt een t-shirt van rammstein voor 200 euro, plus een ticket erbij voor face value. een consument mag zelf bepalen of hij 200 euro voor een shirt over heeft.”"