Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-05-2010 21:54:26
Vrije tijd & Tuin

Rang 1 ticktes opgelicht

Jdoens schreef op maandag 10 mei 2010, 15:57: maar ik heb dit nergens kunnen uithalen of lezen dat rang1ticket.... niet deugd. kan de overheid er niet voor zorgen dat deze oplichters een etiket krijgen op internet met niet betrouwbaar, zodat mensen dit weten....
staat er toch?
: rang1tickets.nl is een onafhankelijke website die zich specialiseert in secondary ticketing. rang1tickets.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan concert/evenement organisatoren, officiƫle verkooppunten en artiesten. de prijzen op rang1tickets.nl zijn gebaseerd op vraag en aanbod en verschillen in de meeste gevallen van de prijs die eventueel op de tickets staat. namen van artiesten en evenementen worden uitsluitend gebruikt om onze producten te beschrijven.