Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-05-2010 22:20:37
Voeding & Gezondheid

Tandartsrekening ziek en toch betalen

@ anneke:

je schrijft:"ik kreeg net trouwens een brief van de tandarts waarin stond dat ik de rekening moest betalen omdat die niet meer afgeboekt kon worden. daar vliegen echt de vullingen van uit mijn kiezen."

heb je zo'n slecht gebit dat van zo'n logisch bericht de vullingen uit je kiezen vliegen?

nagenoeg alle tandartsen laten de rekeningen sturen door enkele speciaal voor die beroepsgroep werkende "incasso" bureau's. wanneer de tandarts iets van een klant te vorderen heeft, dan wordt in een verzamelrekening over de patiënten in een bepaalde tijd al die vorderingen naar dat bureau gezonden. het bureau zorgt dan dat daar rekeningen van komen en bewaken de betaling door klanten. de tandarts krijgt gewoon het geld op de rekening en heeft op die manier geen rompslomp over geld en om achter wanbetalers aan te zitten.
in jouw geval is de rekening dus al onderweg geweest en niet meer terug te halen.

dat geeft aan dat je geen onwillige, starre tandarts hebt, zoals ik toe moest ervaren.

h.