Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2010 16:10:37
Geldzaken & Recht

Bdr containerreiniging/niet geven volledige informatie/opzeggen abonnement

@bosmaatjes

de bedenktijd gaat in op het moment dat u de overeenkomst sluit.
koper+verkoper hebben beide getekend/vermelding van adres verkoper/aangeven van bedenktijd. correct? dan zit u eraan vast.

http://www.consuwijzer.nl/consumententhema_s/georganiseerde_bijeenkomsten_en_demonstratie_of_verkoopreisjes_colportage">klik hier : info colportage.

wat de dierenuitwerpselen betreft: denk dat niemand die zo'n contract afsluit een 'gebruiksaanwijzing' erbij krijgt met wat wel dan niet uitgesloten is ....
zal m.i. lastig worden om die reden de overeenkomst te ontbinden.

bdr/kcr/vccs en hoe ze zich ook noemen, het is/lijkt één pot nat.
* uw beste kans om ervan af te komen ... dit bedrijf vertoont trekjes van: abonnement binnen halen, een paar keer langs te komen en je ziet ze niet meer.
* mocht u dat ook overkomen, is dat uw beste kans.

http://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrieven_dwaling/voorbeeldbrief_vernietiging_overeenkomst_wegens_dwaling">klik hier: proberen nu of later ....

persoonlijk nootje: was zelf ook ooit een klant bij vincent zijn cleaning service bedrijfje .... ging een paar maanden goed, en daarna mag je er achteraan bellen om je container alsnog te laten reinigen.
tip: d-h-z / hogedrukspuit - snel en zonder gezeur!