Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-05-2010 00:14:38
Voeding & Gezondheid

Aspartaam in light-dranken

Stacey :
--heel veel mensen zijn er inmiddels van op de hoogte dat aspartaam een heel gevaarlijke toevoeging is in voedingsmiddelen die ons vele ziektes en aandoeningen bezorgt.de producenten van de voedingsmiddelen waar het hier om gaat zijn daar uiteraard niet erg blij mee en doen daarom wanhopige pogingen om het middel toch te gebruiken, want de negatieve naam van aspartaam kost geld. daarom is er nu een nieuwe naam gegeven aan aspartaam, namelijk ‘aminosweet’. aminosweet.
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/51285-let-op-aminosweet-is-aspartaam.html">mens en gezondheid

hartelijk dank voor deze melding, dit helpt om scherp te blijven. laat eerst maar eens echt duidelijk worden wat er 'echt waar' is en 'niet waar' ! afgaande op de effecten heb ik mijn conclusies getrokken en tot die tijd doe ik het wel met wat minder luxe. het scheelt je overgewicht en een hoop geld elke week in de winkel, driekwart mag van mij in de schappen blijven staan. : )