Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

enrique
enrique - 26-05-2010 15:08:36
Huishouden & Energie

Glanzende verf "mat" maken

[quote=vladja schreef op woensdag 26 mei 2010, 14:49]enrique,

nu moeten alle verven op waterbasis zijn. dit hebben we te danken aan de grijzewollensokkendragers.

schildersziekte is ook bekend als organisch psychosyndroom (ops) of onder de medische benaming chronische toxische encephalopathie. het betekent zoveel als chronische oplosmiddelenvergiftiging en leidt tot beschadiging van het zenuwstelsel.

toch maar goed dat die "grijzewollensokkendragers" er zijn. die hebben trouwens deze wetgeving niet tot stand gebracht.

vladja


vladja, je hebt gelijk met die grijzewollensokkendragers die die wet niet tot stand hebben gebracht, maar er wel heel veel voor hebben gelobbied. ik heb als schilders-leraar en kunst-schilder nergens geen last van, en ook geen enkele collega van me. mijn leeftijd is 85 en ik slik nog niet één pilletje per dag. geen dementie, niks. nu schilder ik geen huizen meer natuurlijk, maar de verven die ik gebruik maak ik helemaal zelf en niet op waterbasis. ik wil kwaliteit die meer dan honderd jaar meegaat. exact zoals ik het toen ik als gezel begon geleerd heb. geen opgedrongen troep dus. en wij hangen de gehele dag met onze neus boven onze eigen eeuwenoude ingredienten, en hebben geen van allen ergens ooit last van gehad. maar als je je laat manupileren door de overheid, en je trapt er in, dan heb je gewoon pech als je niet beter weet.