Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-05-2010 15:23:43
Geldzaken & Recht

Consumentenbond aanmelding

Freya schreef op woensdag 26 mei 2010, 14:44:
@jscholtes:

tja, ook de consumentenbond moet z'n broek ophouden en inkomsten zien te genereren door het werven van leden. dat is ook de reden dat niet alle informatie op hun website voor iedereen toegankelijk is en dat bepaalde informatie dus alleen beschikbaar is voor leden.
en een 'bedenktijd' gaat dan uiteraard niet werken. zie je het dan al gebeuren?

"o, even iets opzoeken op de website van de consumentenbond. hé, geen toegang? even lid worden dan maar. vervolgens alles opzoeken wat je weten wilde en dan even een mailtje naar de consumentenbond sturen dat ik er toch maar vanaf zie."

en willen we volgende week weer iets anders opzoeken, nou dan doen we dat toch gewoon nog een keer? dat gaat niet werken zo, toch?

freya



nogmaals, je zou een teller kunnen zetten op het aantal onderwerpen wat je kunt bezoeken in de welkomst-periode. je zou summiere antwoorden kunnen verstrekken e.d..
het meeliften op een onderwerp als web-browser keuze om leden te werven gaat wat mij betreft veel te ver!!