Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-05-2010 13:03:03
Geldzaken & Recht

Kcr reactie

In juni 2009 contract aangegaan met kcr. een maand later contract aangetekend nietig verklaard, nadat de kvk had bevestigd dat 't contract niet was gedagtekend en dus de 8 dagen opzegtermijn nog niet was ingegaan. ik beriep mij hierbij op de colportagewet van 2009. (deze is in 2010 veranderd) tevens nog een fax gestuurd. een week later stuurde zij mij de stickers voor op de containers. alle aanm en rekeningen stuurde ik terug op advies van de rechtswinkel. daar vertelde zij ook dat een contract door 2 partijen moet zijn getekend, er staat allen mijn handtekening onder.
inmiddels een jaar verder kreeg ik met ji incasso te maken en vervolgens met ggn maas-delta. ik moet 113,-- euro binnen 5 dagen betalen.
het lastige is dat het juridisch lokket pas bij een bedrag van 500,-- euro hulp biedt en je moet een advocaat inzetten. je weet nooit of de rechter je in je gelijk gaat stellen en je moet er toch niet aan denken dat je alle kosten moet gaan betalen. helaas heb ik geen rechtsbijstand, wel aangevraagd maar deze geldt niet voor deze kwestie. ik denk zal ik maar betalen, maar dan komen die lui er weer mee weg en gaan er ook mee door. wie kan mij gerust stellen?