Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 29-05-2010 08:21:14
Computers & Telefonie

Vodafone internet

Beste miranda,
u geeft aan dat u vodafone italië heeft gebruikt, en dat voor uw gevoel vodafone, gewoon vodafone is. ik ben echter van mening dat u best had kunnen weten dat vodafone italië niet onder de voorwaarden van vodafone nederland valt. dat ze dezelfde naam dragen oké, maar ze werken uiteraard los van elkaar.
van de week stond op internet dat mobiel bellen in roemenië erg voordelig was t.o.v. nederland. als ik bij t-mobile roemenië een contract afsluit kan ik ook niet met t mobile nederland voordelig gaan bellen.
de medewerker van vodafone heeft aangegeven dat u altijd en overal gebruik kunt maken van internet, logisch dat dat dan wel alleen voor vodafone nederland geld, want dat is waar u voor betaald.
zie het zo, in een ander voorbeeld. ik koop een volkswagen en vraag aan de dealer of ik voor mijn garantie overal terecht kan, dat zal hij bevestigen. maar als ik ineens bij volkswagen polen op de stoep sta zullen ze me wegsturen ondanks dat het volswagen is.
u had naar mijn idee uzelf beter moeten informeren over de kosten in het buitenland, deze zijn namelijk de laatste jaren tot in den treuren behandeld in zo'n beetje ieder consumentenprogramma.
daarnaast staan de tarieven van vodafone gewoon netjes http://www.vodafone.nl/prive/internationaal_bellen/vodafone_live_en_internet/internet_op_je_mobiel">op de website en had u met een vodafone paspoort veel voordeliger kunnen internetten. u heeft nu namelijk 15 euro per mb te betalen en dat is veel geld.
als u de voorwaarden had gelezen was deze zin u zeker opgevallen.

"slim internetgebruik (van vodafone website)

let op dat je in het buitenland, zeker in niet-passport landen, geen hoge rekeningen door internetverbruik krijgt. zeker het beluisteren van muziek en het bekijken van film verbruiken veel data. zorg daarom dat je voordat je naar het buitenland gaat, goed weet wat alles kost. in onderstaande tabel vind je de tarieven per mb en met de data calculator onderaan de pagina zie je hoeveel mb je ongeveer verbruikt.