Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2010 01:19:56
Elektronica & TV

Babyfoon straling

Dag remi,

het is zoals freya stelt. de straling is volgens de norm die het agentschap telecom daarvoor heeft vastgesteld. nu is die norm een factor zes maal zo hoog dan b.v. in zwitserland is toegelaten. daarbij moet opgemerkt worden dat van pulserende zend-energie meer impact is te verwachten dan een analoog signaal.
desalniettemin zou ik me er geen zorgen om maken wanneer je de babyfoon enkele meters bij de baby vandaan plaatst. wanneer je een verdieping lager luistert, dan kun je ze het best vóór het raam plaatsen.

er zijn een paar dect-telefoons die alleen uitzenden als er wat te zenden is. ze melden zich éénmaal aan op het basisstation en bij het uitschakelen melden ze zich weer af. verder alleen wanneer er gebeld wordt.
de meeste dect-telefoons staan continue in verbinding met het basisstation.
sommige mensen die daarvoor gevoelig schijnen te zijn, zeggen dat ze van die laatste last hebben.

hardware error man. (werkt 50 jaar met zenders)