Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mariegh
mariegh - 04-06-2010 09:07:47
Huishouden & Energie

Plaatsen meter door stedin

Je hebt de woning 'geaccepteerd' dus ik neem aan dat je die huurt? de verhuurder mag je geen woning verhuren waarin de basisvoorzieningen ontbreken. die moet de verhuurder dus ook verzorgen. dus geen meter, geen huur! als je al wel de sleutel hebt, kun je - mits je toestemming hebt van de verhuurder - alvast gaan klussen. let wel op: allerlei eventuele beschadigingen die door de wietplantage zijn veroorzaakt, moet je goed met de verhuurder vastleggen. ook die zijn voor rekening van de verhuurder en anders krijg je misschien bij het verlaten van de woning alsnog problemen.
een en ander weet ik doordat mijn broer een dergelijke woning accepteerde en hij op mijn advies afspraken met de verhuurder heeft gemaakt. dat heeft hem een hoop werk gescheeld. overigens betekende dat in zijn geval wel, dat er nog maandenlang nu en dan 'mannetjes' in opdracht van de verhuurder aan het werk waren.