Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
killerhis - 04-06-2010 16:00:54
Computers & Telefonie

Waat media bv content vodafone 20€ p/m

Beste mensen,

ik heb samen met rob3rtos een vriend van ons geholpen met zijn waat media probleem en hierbij de oplossing!

ten eerste.. waat media bestaat niet... het is een divisie van twistbox entertainment, een van de grootse mobiele content provider in amerika. waat media is hun 'adult content" divisie. dus voor al u problemen omtrent waat media moet u zijn bij twistbox usa (http://www.twistbox.com/contactus/">http://www.twistbox.com/contactus/)

oplossing: neem contact op met twistbox via helpdesknl@twistbox.com. geef in u mail aan dat je jouw "waat media - 221 gallery" subscription wilt annuleren. vergeet niet u gegevens door te geven (telefoon nummer, naam abonnement houder). als het goed is zullen zij binnen paar dagen reageren met het bericht dat u abonnement word geannuleerd.

u moet niet vergeten dat het annuleren tot 3 maanden kan duren. dit omdat het annuleren pas de volgende maand ingaat en in het algemeen de facturen van u telefoon provider 1 a 2 maanden achterlopen.

mocht u geen reactie krijgen van twistbox na het versturen van een mail, dan kunt u een report plaatsen op http://www.ripoffreport.com/, dit is zeg maar de amerikaanse versie van kassa. wij hebben op deze site een report geplaats en dit trekt garandeert hun aandacht. (http://www.ripoffreport.com/cellular-phone-companies/twistbox-entertainme/twistbox-entertainment-inc-w-eb8d8.htm">http://www.ripoffreport.com/cellular-phone-companies/twistbox-entertainme/twistbox-entertainment-inc-w-eb8d8.htm) na het plaatsen van dit bericht hadden we binnen paar dagen reactie van twistbox en was het probleem zo opgelost.

mocht je na het lopen van deze stappen nog steeds geen oplossing hebben, dan kan je contact met ons opnemen via [edit redactie] en wie weet kunnen wij u verder helpen.

success