Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-06-2010 09:35:09
Auto & Vervoer

Auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl maar nu komen de voorwaarden pas?

Bestmayo en bellie1969,

ook voor mij een bekend verhaal. het lijkt mij sterk dat het telefoon gesprek is opgenomen. dat moet nl. van tevoren (dus vooraf gaand aan het gesprek) gemeld worden, anders mag dit evt tijdens een zitting niet gebruik worden, maar goed...

liefst wil je natuurlijk dat dit niet tot een zitting komt en dat komt het ook niet, geloof mij! ze hebben echt geen zin om voor die paar honderd eutjes een zitting te houden zover komt het helemaal niet dat is ze veel te duur! de dealer verdient zijn geld op zeer geraffineerde en professionele manier met het verkopen van auto's (wrakken) aan nietsvermoedende mensen en niet met rechtszaken, onthoud dat.

mijn ervaring is dat ik een ultimatum heb gesteld om een afspraak te maken om de auto te komen ophalen. daar hebben ze niet aan kunnen voldoen en daarmee klaar. ik heb toen naar dealerdirect gebeld.

belangrijk is om te weten dat ze de deal daar in het systeem toen hebben geannuleerd. dat ging eigenlijk heel simpel en met veel minder moeite dan ik verwachtte.

wat jullie kunnen doen is nu gewoon wachten... immers je hebt contact opgenomen (dat was jullie verplichting), nu is het aan hun. wacht een week, of evt 2 weken. dan bel je op naar dealerdirect en zeg je dat je niets meer hebt gehoord van deze dealer en dat je een andere weg gaat. wees daat iets dwingend in want je wil van de auto af (toch)

voel je vooral niet schuldig, voel je vooral niet tot iets verplicht. de auto is nog van jullie en jullie bepalen wat je ermee wil doen.

bellie1969 >> luister naar je advocaat, die helpt je !
bestmayo >> probeer hetzelfde als ik heb gedaan, die van mij reed nl. ook niet.
jeca is erg druk (dat weten ze maar al te goed bij dealerdirect) en de man die de auto zou moeten halen moet jou bellen voor een afspraak. daar is ie gewoon niet zo snel in en maak daarvan gebruik.