Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 18-06-2010 23:00:44
Geldzaken & Recht

Hypotheek oversluiten

@ snowgirl:

toch vind ik die 6 % over 10 jaar die je een jaar geleden kreeg, ook al hoog. drie jaar geleden bedong ik 4,8 % over 10 jaar vast en de rente is feitelijk in die drie jaar alleen maar naar beneden gegaan. niet met procenten, natuurlijk, doch met tienden van. maar wel naar beneden.

omdat je nog maar net aan die hypotheek bent begonnen zou ik erg voorzichtig zijn om over te sluiten. wanneer je gaat vergelijken moet je oppassen dat je geen koeien met paarden vergelijkt. dus b.v. geen spaarcomponent of speculatiecomponent er in, wanneer je dat nu ook niet hebt.
mijn verwachting is dat de rente wel weer omhoog zal gaan, omdat de banken klagen en ze maatregelen opgedrongen worden die geld kosten en al die kosten komen toch bij de consument weg die zaken met hen doet. zo gauw de economie aantrekt zien ze hun kans schoon. dan wordt geld weer duurder.

hardware error man.