Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-06-2010 14:33:00
Huishouden & Energie

De nieuwe vloer moet open!

Voor iedereen die er (nog) belangstelling voor heeft:
vanmorgen zijn ze om 8 uur begonnen met het openbreken van de vloer. de leidingen liepen niet helemaal waar men ze verwacht had. lang verhaal kort te maken: op mijn verzoek hebben ze een soort van compressor gehaald, maar dan met een fles zuurstof, door de leidingen geblazen, aan de andere kant gezogen..en men hoorde verschil! weer stuk leiding weggehaald, en na uren was het zover: een klein geel afdop-dopje! zat in de leiding, lift dus mee op het water, vandaar dat we steeds minder water hadden! nu bleek ook dat de riolering niet voorzien was van een afsluitdop! dat hebben ze ineens maar netjes gedaan! typisch, degene die dit werk gedaan heeft zit al een half jaar in de ziektewet, of er opzet in het spel was of een ongeluk weten we niet!
ze zijn nu de vloer aan het dichtmaken, morgen komen ze het stuk opnieuw betegelen, en donderdagavond kunnen we weer douchen! gelukkig! we zijn enorm blij, de hal hoeft tenminste niet open, en ik kan vandaag wassen en vanavond de zaak afsoppen!dank je wel voor de belangstelling! eind goed/al goed!