Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 02-07-2010 13:25:15
Geldzaken & Recht

Fiets gestolen.

Tucker,

of een baas aanwezig is of niet, doet niet terzake. hij blijft verantwoordelijk voor de gedragingen van zijn personeel tijdens het werk, voor zover dit het werk betreft. de scooters buiten en binnen zetten is daar een onderdeel van. daarom is de baas aansprakelijk voor de geleden schade.

dus als een medewerker van bedrijf x mij gedurende zijn werktijd belooft dat ik zomaar 1000 euro van hem krijg, dan kan ik dat bij zijn baas gaan halen als hij zich bedenkt? dat zou toch wat moois zijn...


€ 1000,-- beloven behoort niet tot het werk van een pizzakoerier. of het nu uit eigen zak is of uit de kas van het bedrijf.

als je persoonlijk de verantwoordelijkheid op je neemt om op spullen van een ander te passen, dan ben je daar verantwoordelijk voor gedurende die tijd bijv. als je de spullen verliest. als je daarna beroofd wordt, dan is het een ander verhaal.

trouwens rare en vergezochte vergelijkingen.

vladja