Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tucker
tucker - 02-07-2010 14:58:34
Geldzaken & Recht

Fiets gestolen.

Van de verzekering is uitgesloten de aansprakelijkheid van een verzekerde voor schade aan zaken veroorzaakt in de tijd dat een verzekerde of iemand namens hem deze zaken in behandeling, beheer, bewaring, bewerking, bruikleen, huur, reparatie, ten vervoer of welke reden dan ook onder zich heeft of heeft gehad, ook al treedt de schade later in.

dit betekent niets meer of minder dan dat de eigenaar zich niet op zijn verzekering kan beroepen. maar dat wil nog niet zeggen dat hij zijn collega('s) of baas aansprakelijk kan stellen. de collega's hebben er op verzoek van de eigenaar voor gezorgd dat de fiets veilig werd ondergebracht. wat er daarna mee is gebeurd is niet hun verantwoordelijkheid noch die van hun baas.