Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heenni - 02-07-2010 21:13:58
Geldzaken & Recht

Fiets gestolen.

[quote=tucker schreef op vrijdag 2 jul 2010, 19:32]ten overvloede, en waarschijnlijk weer tegen dovemansoren:

de collega's hebben zorggedragen voor het veilig opbergen van de fiets, daarmee was hun zorgplicht (zo daar al sprake van kan zijn) vervuld. dat anderen vervolgens de fiets weer verwijderd hebben is niet hun probleem.

het is leuk om allerlei wetsartikeltjes aan te dragen, maar deze dienen wel goed geïnterpreteerd te worden. geen rechter zal de collega's of de baas in deze zaak veroordelen voor vergoeding van de schade. en terecht.

ik vind het trouwens nogal cru van de topicstarter om hier te spreken van nalatigheid van de collega's. zij hebben gedaan wat van hun gevraagd werd en daarmee is voor hen de kous af. het was een kleine moeite geweest om de fiets na het ongevalletje op te (laten) halen.

de fiets is donderdag in de stalling gezet en vrijdag weer buiten. s,avonds niet naar binnen gezet. natuurlijk verwacht ik niet dat men tot het oneindige op die fiets past. ik had zo gedacht dat mijn oudste zoon , die in het weekend thuis is de fiets op had kunnen halen. de pizzakoerier kan namelijk zelf niet meer fietsen de komende tijd en ik, als zijn moeder, kan echt niet op een grote herenfiets fietsen.vader woont niet meer thuis. het was dus voor mij echt geen kleine moeite om die fiets op te halen, maar eerder een probleem. dus oordeel niet te snel. bovendien verkeerde ik in de veronderstelling dat de fiets veilig was.