Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-07-2010 05:15:23
Computers & Telefonie

Omruilen consumenten elektronica

Vandaag wezen shoppen en heb van de gelegenheid maar gebruik gemaakt om bij een ander winkel eens te vragen waarom spelcomputers niet worden ingeruild. eerst krijg je natuurlijk het antwoord dat ze het dan niet verder kunnen doorverkopen. heb toen gevraagd waarom een tv toestel wel kan worden ingeruild als het is geopend maar een spelcomputer niet, kreeg ik pas een begrijpelijk antwoord. nou, voor degenen die het nog niet wisten (zoals ik dus), het ombouwen van spelcomputers is erg populair maar als er iets verkeer gaat tijdens het ombouwen is de spelcomputer kapot en kan ook niet gerepareed worden. daarom worden spelcomputers uitgesloten van de omruil-service.

dit is mijn eerste keer dat ik een vraag heb gesteld en de reacties hebben mij soms erg verbaasd. sommige mensen vormen een onjuiste beeld en geven hun mening daarover. vrijheid van meningsuiting is natuurlijk ieders goed recht alleen is dit toch een "vraag-beantwoord" platform en geen "vraag-geef mening" platform. hoewel mijn vingers jeuken om direct commentaar te geven bij onjuiste beeldvormingen heb ik het maar nagelaten want daar is dit platform niet voor bedoeld. gelukkig zijn er mensen die wel begrijpen en mijn hoofdvraag is dus ook goed beantwoord. mensen bedankt.