Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

getty
getty - 06-07-2010 19:54:54
Geldzaken & Recht

Garantie lenzen specsavers

[quote=leonievschriek schreef op dinsdag 6 jul 2010, 16:04]bedankt!! hier kan ik wel wat mee. mijn man sprong bijna uit z'n vel toen hij het hoorde.
het is inderdaad belachelijk de manier waarop je betaald, geld = geld!
en mijn linker lenzen zijn inderdaad een andere sterkte dan rechts. beide met cilinder.
ze gaan denk ik ook proberen mij de schuld te geven (ik heb inderdaad lange nagels) maar ze kunnen ook zien in mijn historie dat ik dit probleem nooit eerder heb gehad, en ik ben al meer dan 6 jaar klant. ik draag al meer dan 10 jaar lenzen en heb ook al 10 jaar lange nagels en weet inmiddels wel hoe ik met lenzen om moet gaan... het lijkt mij gewoon een slechte set lenzen. maar ze nemen dus geen verantwoording. pech gehad en koop maar nieuwe, daar komt het op neer.
in de voorwaarden is inderdaad niks terug te lezen over garantie enkel bij automatische incasso.
mijn man heeft ook al een paar keer een kapotte lens gehad, bij zijn opticien (geen specsavers) doen ze nooit moeilijk en krijgt hij gewoon nieuwe.

ik ga even naar het filiaal toe deze week!!

neem dan wel even de foute lenzen mee! specsavers moet natuurlijk zelf kunnen beoordelen of de lenzen inderdaad niet goed zijn. zonder dit bewijs zult u denk ik uw gelijk niet krijgen.