Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-07-2010 13:31:22
Huishouden & Energie

Zonne scherm

Soepkiep

luister aub niet naar alle goedbedoelde maar foute antwoorden!!!
ik ben al jaren bekleder van zonwering, dus lees en luister:
dit probleem doet zich vooral voor bij oudere schermen en markiezen, daar deze genaaid zijn met katoen naaigaren, tegenwoordig naaien we met serafil garen , dit garen is gemaakt van polyester en dus rot en schimmelbestendig.
hoe te handelen: het doek uit uw scherm verwijderen, overdwars (paralel) met het stiksel oprollen van 2 kanten, en doodgewoon onder de naaimachine doorhalen (niet de tunneltjes doornaaien anders past de pees er niet meer door)
wij naaien zelf met een dubbelnaalds machine maar als het eenmaal genaaid is, is een enkelnaaldsmachine gewoon de beste optie.
het is even een rotklusje vooral om het recht te naaien maar zoals altijd: blijf rustig en netjes volhouden, dan kan je scherm weer jaren mee.

dirk