Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2010 18:23:32
Geldzaken & Recht

Aankoop beschadigd product (ongezien en onbedoeld)

De leverancier is verplicht een deugdelijk product te leveren en dus functioneel. als er alleen op het plakaat staat wij ruilen niet en geven geen geld terug heeft dit niets te maken met het kopen van een deugdelijk product.

staat er controleer uw product voor aankoop op gebreken dan is het een ander verhaal waar dit plakaat ook hangt bij de kassa.

uit alles maak ik op dat dit laatste niet op het plakaat staat dus u kunt eisen dat hij een deugdelijk product leverd danwel dit product repareerd.

mocht hij niet op in gaan zou ik eens vragen of hij graag op tv komt. er zijn voldoende consumentenprogramma's waar ze dit soort bedijven aan de kaak willen stellen zelfs lokale rtv.