Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 14-07-2010 14:27:15
Computers & Telefonie

Probleem met adobe reader updates


in het adobe programma kun je dat niet wijzigen. als je die h: niet kunt wijzigen in g:, dan zal er wel iets anders de letter g: hebben gekregen. controleer dus eens wat op dit moment de letter g: heeft. als dat b.v. een kaartlezer is, wijzig die dan eerst van g: naar b.v. j:. de letter g: is dan weer vrijgekomen en kun je de externe harde schijf dus weer g: maken.

waarschijnlijk heb je dan in het verleden adobe reader geïnstalleerd vanaf die g: schijf. wellicht dat het verwijder/update programma op zoek is naar die installatiemap. maar die zal op deze externe harde schijf niet te vinden zijn en dan loopt je update waarschijnlijk toch nog mis.

je kunt eventueel een programmaatje als revo uninstaller *http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html">klik* gebruiken om adobe reader geheel te verwijderen, waarna je het opnieuw kunt installeren.

freya



freya


freya