Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mrnn
mrnn - 14-07-2010 18:19:40
Computers & Telefonie

Probleem met adobe reader updates

Hallo freya,

er is niets anders aangesloten. er is niets met de letter g.

ik heb het revo uninstaller geprobeerd, maar ook dat programma krijgt adobe niet weg. ik krijg weer dezelfde melding over het ongeldig station.
ik ben via regedit zoveel mogelijk gaan verwijderen. bij 'programma verwijderen' staat er nu niets meer van adobe. ik heb zelfs de flash player en zo weggehaald. overnieuw geprobeerd van de site te downloaden, maar weer krijg ik de melding over het ongeldig station g. overigens heb ik niet alles weg kunnen krijgen. bij program files staat nog steeds een map adobe, waarin een cmap die ik niet mag verwijderen. geen machtiging.

het kan inderdaad zo zijn dat ik het destijds vanaf g heb geinstalleerd. ik sla meestal eerst de downloads op en daarna pas ga ik installeren. maar alles van g staat nu op h. bovendien staat er geen download van adobe in die map.

ondertussen heb ik nu zoveel van de reader verwijderd, dat die het niet meer doet.