Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruudvh - 16-07-2010 10:19:30
Geldzaken & Recht

Rabobank wil geld voor contante stortingen, ben ik de enige die daar erg op tegen is?

Ik vind het niet normaal, wanneer ik 50 euro stort, moet ik meer dan 10 % kosten betalen als ik over de magere limiet van 6 stortingen per jaar heen zit.
beter was een pro-rata tarief met een lager minimum. verder heeft de rabobank de klanten nooit schriftelijk gewaarschuwd, dat dit per 1-1-2010 is ingegaan, ik zag bij de laatste kwartaalnota een bedrag van meer dan 20 euro afgeschreven, omdat ik gewend was af en toe wat extra geld te storten op mijn rekening via de automaat...
en wat doen de consumenten organisatie s eraan ?? helemaal niets dus !
de rabobank is wel zo slim deze bdragen niet op spaarrekeningen te heffen, anders is de kans groot dat er eind v h jaar een negatief saldo op staat !
ik heb een brief gestuurd dat ik mijn dagelijkse bankzaken via ing ga doen, waar stortingen gratis zijn en waar tevens de bankkosten per jaar meer dan helft goedkoper zijn...
tenslotte: vroeger gingen de stortingen via een medewerker, wat veel meer geld kostte, tegenwoordig via een automaat, dat banken hiervoor geld berekenen aan particuliere klanten is naar mening volkomen onterecht..