Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cbdekleijn
cbdekleijn - 24-07-2010 00:50:38
Computers & Telefonie

Hoevaak laten repareren

Zo hehe.... nadat we de laptop naar de mm hadden gebracht op vrijdag ,kregen we dinsdag een brief met uitnodiging om naar de mm te komen.
dus wij er heen gelijk die middag en zonder verdere discussie mochten we een andere laptop uitzoeken (mijn dochter dan) ze heeft nu een mac en toen we (vrouw en ik) stonden te wachten op alle uitleg die mijn dochter kreeg zag mijn vrouw een mooi beeldscherm staan ,en vroeg wat is dat nu? ik vertelde dat in dat beeldscherm de hele pc zat ,ze vertelde toen dat ze dat mooi vond en dat ik dat maar moest kopen. dus ik heel blij en dochter blij.
ik moet zeggen dat die man die daar in zo mm winkel staat voor apple mij toch wel een beetje bedrogen heeft want op de vraag kunnen ze nu ook alles draaien wat ik nu op xp draai vertelde hij volmondig ja dus ik ging ervan uit dat de programma's nu eindelijk overweg konden met apple of apple met hun
maar eenmaal thuis kwam ik bedrogen uit.......grrrrr
maar ik heb xp ernaast draaien op de imac (heeft daar dan wel een heel handig progje voor om dat te doen) en nu werkt alles redelijk.
maar zo zie je maar weer koop niets zomaar want ze belazeren je waar je bij staat ..eerst thuis nakijken op de pc en dan maar met google zoeken. oh ja hij vertelde op dinsdag dat hij mij op woensdag terug bellen met een oplossing ,maar je raad het al het is nu vrijdag en nog steeds niet gebeld.en eigenlijk ben ik nu zover om dat ding in te pakken en terug te brengen omdat ze hem met valse voorwendselen hebben verkocht maar ja hij is zooooo mooi en zooooo snel.

bedankt ieder voor de inbreng