Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 26-07-2010 02:28:21
Geldzaken & Recht

Registratie bkr

Het bkr is de instantie waar financieel fatsoenlijk nederland als 1e kijkt de kredietwaardigheid van personen te checken. rechten heb je niet want elke bank is vrij je een hypotheek/lening of welk product danook te weigeren. een foute bkr registratie hoe klein ook of door een fout betekend dat je aangewezen bent op de 2ehands kredietverstekkers die tegen hogere tarieven je best willen financieren.

heb tigjarenlang gewerkt bij rabobank. ook daar was de standaardprocedure bkr-registratie nakijken alvorens krediet te verstrekken. en natuurlijk prikte je door een a1,2 of 5 score bij bkr. te laat bij wehkamp of een creditcard, te laat bij herinnering of deurwaarder en bij 5 helemaal hopeloos. vaak is er sprake van onkunde en onmacht bij deze zwaar geregistreerde mensen. en als lokale commerciele man help je deze mensen door alsnog een lening te geven incluis oversluiten van alle verzekeringen . je moet immers scoren voor je salaris bij een bank. koppelverkoop mag wettelijk niet maar wordt nooit aangepakt.

wie moet aangifte doen?. niet die oetlul met een negatieve bkr-score. niet dezelfde oetlul de ze helpt door verkoop van extra's voor salaris. niet de systeembanken die onmisbaar zijn voor de economie. conclusie overal en op elk nivo kijkt men weg teneinde er zelf beter van te worden.