Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

geer56
geer56 - 26-07-2010 13:51:10
Computers & Telefonie

Hoe kan ik mijn printer draadloos maken

Bij een printer die zelf niet draadloos is kan dat dus niet.
wat jij bedoeld is dat jij jou printer via de router wil laten printen.
dat zou moeten kunnen al hoewel ik er altijd problemen mee heb.
als je is je router kijkt dan zie je daar het adres staan met myn printer er achter.
dat adres moet je gebruiken om bij nieuwe printer deze in te vullen dan moet ook de software van je printer op je pc staan.
maar het is ingewikkeld en het werkt erg slecht.
ik doe het nu zo dat ik hem ergens ander heb staan aan een pc die uit de weg staat in een andere kamer en dat werkt perfect moet alleen die pc aanstaan maar verder werkt het goed.
je maakt een nieuwe netwerk printer aan hij zoekt hem zelf en klaar is het maar goed je moet dioe pc aan hebben, en anders een nieuw set kopen dat bvb kan scannen en printen en dan zelf wifi heeft dat werkt ook prima dan heb je niks nodig maar moet jer toch altijd naar toe om hem aan te zetten de opvang open te doen en bij scannen het papier er in te leggen dus eigenlijk is het een beetje wassen neus.
ik heb gewoon het helle spul aan een oude pc staan en als ik veel moet doen doe ik het op die hangt in mijn netwerk en ik kan toch als ik wil met mijn laptop of andere pc's in his draadloos printen moet er altijd wel naar toe voor het resultaat
sterkte