Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

merryweather
merryweather - 30-07-2010 16:08:19
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik de rooklucht uit het huis?

Ik moet toch even reageren op "invalide"
ik heb nog nooit zulke kul gehoord!!
doet u dergelijke uitlatingen ook als u in een huis komt waar iemand heeft gewoond die jarenlang incontinent is geweest en het huis vergeven is van de urinestank of bij kattenbezitters waar het huis vergeven is van de kattenpislucht.of waar 15 jaar de ramen en ventilatieroosters niet open zijn geweesten de bewoners het niet zo nauw nemen met de persoonlijke hygiene en de schoonmaak waardoor je achter je adem slaat van de stank als je binnenkomt??!!of en huis waar tientallen huisdieren zoals ,vogels,cavia's,katten,hamsters en weet ik wat gehouden worden
ik werk als wijkziekenverzorgende en geloof mij maar dat ik in heel wat meer huizen bovenstaande problemen tegenkom dan doorgerookte huizen zoals mecrouw beschrijft in de topic.

ik zou mijn huis niet eens aan u willen verkopen al bood u 10,000 boven de vraagprijs.het is mijn huis en als ik wil roken ,vee houden of wat dan ook heeft u de keus om om al dan niet het te kopen maar beldigend commentaar en dergelijke zou u bij mij tijdens een bezichtiging niet hoeven uiten n ieder geval!