Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 31-07-2010 10:11:37
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik de rooklucht uit het huis?

Beste krisda,

uitgaande dat het om een huurwoning gaat, is het altijd zo geweest dat de vorige bewoner de woning in de oude staat moet terug brengen, verbeteringen daar gelaten, die soms voor overname in aanmerking mogen komen voor de nieuwe bewoners.

de vorige bewoners behoren de woning in nette staat achterlaten, zowel voor het oog als voor de veiligheid en de hygiëne.
het lijkt mij niet meer dan logisch dat de vorige bewoners, die uiteraard het recht hebben om te roken, dit moeten herstellen en anders om hun kosten te laten uitvoeren. dit dient dan wel via de woningbouwverening waar u de woning door kreeg aangeboden te worden geregeld.

desnoods de gehele woning saneren, al mag dat duur zijn voor de vorige bewoners, toch zij hebben het veroorzaakt, laten ze dan ook hun sporen verwijderen.

m.vr.gr. ineke l