Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 01-08-2010 00:41:50
Computers & Telefonie

Rechten als consument naar het verstrekken van garantie

@ikbenik: er was niet echt een discussie totdat je 'm aanzwengelde om 23:08. wat ik schreef over dat we vinden dat een laptop 3 hoort mee te gaan is in andere woorden de betekenis van de economische levensduur van 3 jaar. niemand hier beweert dat dat gebeurt of voorspeld kan worden. we stellen het gewoon. en als het niet wordt waargemaakt, dan hanteren we de genoemde verdeelsleutel in de herstelkosten, totdat de wetgever anders beslist. wat ik heb getracht te doen is de vraagsteller zijn/haar rechten uitleggen.

wat je verder aandraagt over 6 jaar of 2 jaar wettelijke garantie is niet relevant voor de vraagsteller, dat is trouwens een discussiepunt, nadat je schreef zelf geen discussie te willen.