Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

krisda
krisda - 01-08-2010 20:30:40
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik de rooklucht uit het huis?

Allemaal heel erg bedankt voor de reacties!
de vorige bewoner is overleden na 10 jaar stevig gerookt te hebben, de verhuurder heeft het plafond opnieuw gewit omdat het bruin zag (net als de rest van het huis trouwens) en verder voelen zij zich niet verantwoordelijk. ware het niet dat ik al ruim 6 jaar naar een gelijkvloers huisje zocht en inmiddels met medische urgentie deze toegewezen heb gekregen had ik het vanwege de onvoorstelbare stank niet genomen...maar ik kon nu eenmaal niet kieskeurig zijn.
@merryweather: als het om andere stank ging die zooooo intens was zou ik daar ook wat van zeggen, ik vind het gewoon niet kunnen dat een stinkende woning acceptabel is.
inmiddels heeft de familie met man en macht alle muren enz. met amoniak afgenomen en een aantal muren zijn al geverfd maar de stank is nog zeker niet weg.
maar dankzij de goede raad (van de meesten dan) kan ik nog heel wat proberen.
groetjes,
krisda