Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 02-08-2010 02:39:52
Geldzaken & Recht

Bkr registratie heropenen

Welkom bij het bkr. en geloof me je krijgt niet voor niets een registratie. ook niet via wehkamp. heb bijna 100 jaar bij een bank gewerkt en ook daar is bkr score het middel een klant af te wijzen bij gebleken betalingsproblemen. en feitelijk kun je er niets aan doen. je hebt zelf bij wehkamp gewinkeld met financiering en blijkbaar niet betaald volgens afspraak anders krijg je geen bkr notering. tja en 3 jaar later een hypotheek willen en niet krijgen is nu juist waarom bkr bestaat voor de bankwereld. hoe betrouwbaar ben je als klant?

klinkt en is allemaal keihard. en als je onterecht een bkr notering hebt moet je die aanvechten. tot slot als je geen nieuwe escapades uithaalt verdwijnt deze negatieve bkr automatisch na 5 jaar.

en mike geloof me je bent absoluut geen uitzondering. er staan bijna een miljoen mensen negatief geregistreerd bij het bkr. terecht of onterecht.probeer enkel te schetsen waar een bank naar kijkt.