Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aricia
aricia - 05-08-2010 14:13:59
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik de rooklucht uit het huis?

Hoi keessie en allemaal,

wat een perfect antwoord keessie , als niet roker het voor de roker opnemen .
dat geeft ons rokers weer moed .
en inderdaad , het anti rookbeleid geeft sommige mensen blijkbaar het recht ons rokers een constant schuldgevoel op te leggen , zo erg dat ik er tegenop zie om bij niet rokers op visite te gaan.
door je uiteenzetting is dat gevoel nu wat verminderd , hartelijke dank daarvoor !!
de regering en winkels die de sigaretten verkopen zouden zich pas schuldig moeten voelen , die willen wel de lusten maar niet de lasten.
ik kan alleen maar hopen dat er meer verstandige mensen zijn zoals keessie die weten waar het bij de regering om draait en dat is echt niet om onze gezondheid:)
waarom anders heeft het ministerie van volksgezondheid de electronische niet kankerverwekkende sigaret afgekeurt , drie keer raden waarom :))
voor de echte anti roker wil ik het advies meegeven iets toleranter te zijn , wedden dat de rokers dan ook bereid zijn rekening met jullie te houden!
alles draait om begrip van beide zijden want deze inpandige oorlog kan niemand winnen .

vriendelijke groetjes,

aricia.