Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 07-08-2010 02:59:05
Geldzaken & Recht

Bank of scotland 30 euro actie

Beste andre,

blijkbaar heb je nog steeds niet geleerd van de crisis en blijkbaar de bank of scotland ook niet. want natuurlijk krijg je geen 30 euro als je 1 euro inlegt. wanneer stopt deze waanzin en hoe vaak moet je de consumenten waarschuwen dat dit niet kan. als deze bank werkelijk zo gek is 1 euro te accepteren en dan 30 euro te betalen was ie direct nu compleet failliet. wanneer snappen mensen nou een keer dat er altijd "kleine"lettertjes zijn waarbij al die mooigemaakte aanbiedingen op lucht zijn gebaseerd. en je kunt wel je gelijk halen als slachtoffer van deze vorm van bedriegen. echter dan moet je aangifte doen en een advocaat inhuren en heel veel geld voorschieten en dan na 5 jaar of meer uiteindelijk gelijk krijgen en binnen die 30 euro plus totale onkostenvergoeding. en al die bedrijven met lokkertjes hebben mensen in dienst die weten dat geen enkele consument deze rechtsgang kiest. en mocht er al 1 zijn hebben ze al de kosten allang 10voudig terugverdient.herinner het dsb-debacle waarbij in alle consumentenrubrieken die woordvoerder telkens maar weer in zijn functie bleef en loog en nu waarschijnlijk elders een goedbetaalde baan heeft . blijkbaar is liegen en bedriegen van consumenten die 1 euro in 30 willen zien veranderen in ons land niet zo erg. dat heet marktwerking.

tot slot wil je absoluut niet diskwalificeren voor deze vraag als persoon. iedereen incluis mezelf trapt dagelijks in deze waanzin en daarom werkt het ook zo. doe aangifte en neem rechtshulp.