Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2010 15:53:51
Elektronica & TV

Welke luchtontvochtiger kan ik het beste aanschaffen?

Het doel van de luchtontvochtiger is om de vochtigheid van de slaapkamer terug te brengen vanwege m'n gezondheid. nu is de vochtigheid meestal boven de 70% wat niet goed is.

heb reuma wat niet bevordelijk is in een vochtige omgeving, daarnaast alleen op de slaapkamer last van 'verkoudheid' als je het zo kan noemen. komt dan niet direct door de vochtigheid, maar het gevolg ervan: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/54968-vochtig-huis-en-de-gezondheid.html">klik

kan me niet voorstellen dat ik op dokters voorschift een complete verbouwing vergoed krijg, maar kan wellicht even vragen of hij denk dat het nut heeft om zo'n ding te kopen zodra hij terug is van vakantie. zo'n apparaat was in ieder geval een tip op van die gezondheids websites als minder drastische aanpak, dus lijkt me niet verkeerd om te proberen. zo'n installateur gaat in ieder geval boven mijn butget.

@ erik008: thnx!