Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gi
giftfor2 - 17-08-2010 10:06:01
Vakantie & Reizen

Geldigheid giftfor2

Geachte heer/mevrouw,

hierbij ontvangt u een reactie van giftfor2. aan een giftfor2 zitten bepaalde voorwaarden. het arrangement is vanaf de dag van uitgifte één jaar geldig, tenzij anders vermeld. de cadeaukaart dient voor het einde van deze geldigheidstermijn te zijn ingewisseld bij een locatie naar keuze. het is onder geen beding mogelijk de geldigheidstermijn van giftfor2 te verlengen. na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. deze voorwaarden zijn terug te vinden op de site. u bent, behalve bij aankoop, als volgt hierop gewezen:

pas - achterkant
algemene voorwaarden van toepassing. check geldigheid op www.giftfor2.nl

doosje - achterkant
copyright 2008 giftfor2 bv. alle rechten voorbehouden. druk- en zetfouten voorbehouden. algemene voorwaarden zijn van toepassing.

boekje - hoe werkt giftfor2?
algemene voorwaarden zijn van toepassing. heeft u vragen of opmerkingen bel dan ons servicenummer 0900 3366777 (10 ct p/m) of mail naar info@giftfor2.nl. als u in belgië woont kunt u ons telefonisch bereiken via 070 359600.

graag lichten wij de voorwaarden nader aan u toe. giftfor2 is een arrangement voor twee personen en dus geen ‘standaard’ cadeaubon. u moet dit zien als een echt cadeau bestaande uit een luxe doos, uitgebreid boekje en kaart. om een arrangement voor giftfor2 samen te stellen, worden er contracten afgesloten en scherpe prijsafspraken gemaakt met de betreffende locaties. deze worden aangegaan voor een bepaalde periode. een locatie wil zich natuurlijk niet, tegen een vaste prijs, vastleggen voor een langere periode. dit gezien prijzen altijd kunnen veranderen met betrekking tot inflatie. ook kan het zo zijn dat de inhoud van het arrangement en/of de prijs zal worden aangepast. daarom is het niet mogelijk om giftfor2 te verlengen en/of later in te leveren. het is dus duidelijk geen kortings-/cadeau bon maar een complete belevenis die je cadeau geeft en/of krijgt.

giftfor2 begrijpt dat het voor u erg vervelend is dat u nu niet alsnog van een arrangement gebruik kunt maken. helaas is het echter niet mogelijk om bonnen die verlopen opnieuw te activeren. bovendien is ook eventuele bijbetaling geen optie vanwege bovenstaande uitleg over het verlopen van contracten en aanpassingen in arrangementen. giftfor2 betreurt het dat wij u hierin dus geen oplossing kunnen bieden. wij bieden onze excuses voor dit ongemak. nogmaals: wij hebben begrip voor uw situatie maar helaas is verlengen of restitutie volgens de voorwaarden dus in geen enkel geval mogelijk.


onze excuses voor het ongemak! mocht u nog vragen hebben, neem dan a.u.b. contact op via info@giftfor2.nl.

met vriendelijke groet,


giftfor2 b.v.