Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2010 13:50:32
Vrije tijd & Tuin

Giftfor2actie met gall en gall

Geachte mevrouw,

hierbij volgt een reactie op uw schrijven:
met de actiecode die u bij gall & gall heeft gekregen heeft u kunnen inloggen op www.giftfor2.nl/gall. hier waren de twee unieke acties te bestellen en vond u meer informatie over de arrangementen (welke locaties meedoen en dergelijke). dit waren twee aparte producten, speciaal voor de gall & gall actie. er is niet communiceert dat het aanbod van de 'normale' high tea voor 2 hetzelfde was voor de zomer high tea. vooraf heeft u dan ook het volledige aanbod van de zomer high tea kunnen vinden en u heeft niet voor verassingen hoeven komen te staan. na ontvangst van de kaart kunt u inloggen met uw 19-cijferige kaartnummer bij 'giftfor2 gekregen'. ook hier verschijnen alle locaties. tweemaal heeft u dan ook het volledige aanbod kunnen terugvinden.
onze excuses als u dit niet geheel duidelijk herkenbaar vond. u dient dan ook een keuze te maken uit de locaties die u vindt bij 'giftfor2 gekregen'. de kaart kan tot 31 augustus ingeleverd worden (zie voorwaarden op het product).

wij wensen u even goed veel plezier met uw giftfor2!

met vriendelijke groet,

giftfor2 b.v.