Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-08-2010 21:53:30
Geldzaken & Recht

Nieuwe baan, wil een hypotheek

Hallo jose123,

het bevreemd mij ten zeerste dat je zegt bij een nieuwe werkgever te zijn begonnen en géén proeftijd hebt voor een vaste baan. weet je dat voor de volle 100% zeker! heb je al een contract of arbeidsovereengekomst en deze ook getekend en de inhoud hiervan op juistheid gecontroleerd zoals afgesproken met de werkgever? pas als je al deze zaken met volle zekerheid kunt beamen, zou ik ook zeggen (quote read): "vraag het eens aan de hypotheker!"
nou hoop ik alleen voor je dat het een bedrijf is dat geen "last" heeft van de resessie etc. anders zou het wel eens -snel- afgelopen kunnen zijn met het werk. (en je hypotheek / huis).

hou één ding voor ogen: als je op een gegeven moment niet meer aan je verplichtingen kunt voldoen, gaat je huis gewoon de executie-verkoop in, hetgeen inhoudt dat je er gemiddeld maximaal 80% van overhoudt en de rest blijft een openstaande schuld.

misschien toch de werkgeven maar eens door (laten) lichten?

succes toegewenst met de overweging!

m.vr.gr.

g.