Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
saahsaap - 31-08-2010 15:56:47
Vakantie & Reizen

Vakantieveilingen fletcher hotels

Ik heb ook twee bonnen gekocht voor € 29,95 per stuk. echter in de voorwaarden staat dat er een beperkt aantal kamers ter beschikking worden gesteld voor deze actie. je moet er dus op tijd bij zijn en gewone boekers zullen waarschijnlijk altijd voorrang hebben op actieboekers.

ik vind het persoonlijk erg slecht dat je eerst moet inloggen met je code en dan (zover ik begrijp) wel moet boeken, of er nou iets van je keus bij zit of niet. verder zal ook niet iedereen bij het kopen van deze bonnen hebben gezien dat er altijd nog extra kosten bijzitten, min. 5 euro en max 25 euro. als je er dan ook nog eens ontbijt bij wil, kun je beter een ander hotel boeken via booking.com of iets dergelijks.