Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2010 17:24:51
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij auto centrum nieuw-vennep

Acnv en acc overveen zijn toch wel oude bekenden in deze context.
daar zijn er natuurlijk nog veel meer van, check volgende keer vooraf de reputatie van een handelaar of garagebedrijf. overigens is de term autohandelaar toch wel bijna synoniem met opl****er. bij acc ben ik er op soortgelijke wijze ook een keer ingetuind. daarvan heb ik o.a. geleerd: geen proefrit en technische aankkeuring? dan geen koop. en alles zwart op wit, want loze beloftes heb je niks aan.

helaas voor jou is het zo dat een apk keuring erg weinig zegt, een auto komt met dit gebrek met het grootste gemak door de apk. de afleveringskosten bestaan uit het schoonpoetsen, meer heeft het niet om het lijf. dat ze dat als voorwaarde voor garantie stellen is een lachertje, garantie-claims wuiven ze toch wel weg. overigens bevat een motor maar heel weinig draaiende delen, het motorblok zit bijv. vast, dus ook zo'n opmerking mag je met een hele emmer zout nemen.