Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

du
dubbelzout - 05-09-2010 15:41:09
Computers & Telefonie

Kopie

Voor de computer gebruikers die in de verkenner wat last hebben van bewegen van de muis deze toetsenbord oplossing: klik met de muis op het eerste bestand, dit wordt blauw gemarkeerd. druk nu de shift-toets links in en hou deze ingedrukt, druk nu op de pijl naar benenden, en zie hoe de bestandenblauw gemarkeerd worden.

verwijderen: shift + delete en de gemarkeerde bestanden worden verwijderd zonder eerst naar de prullenbak verplaatst te worden.

kopie maken? klik met de rechtermuisknop op de blauw gemarkeerde bestanden en kies kopie uit het menu. ga nu naar de map waar u de bestanden wilt plaatsen, en klik dan met de rechtermuis en kies plakken.

wilt u de inhoud van een hele map verwijderen? ctrl+a alle bestanden zijn nu gemarkeerd. shift+delete en weg zijn de bestanden.