Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2010 11:11:48
Elektronica & TV

Aanleg glasvezel zonder goedkeuring

Het probleem in krimpen is dat het kabelnet zwaar verouderd is. er is voor veel dingen geen ruimte.
het is het slechtste coaxnetwerk van caiway. daar kan caiway niks aan doen, maar de stichting kabeltelevisie krimpen rommelde maar wat aan voor die 8,95 per maand die ze vroegen.

de eigenaar van het netwerk kon dus kiezen, heel veel geld stoppen in een grondige renovatie van het antieke coaxnetwerk of veel geld stoppen in een gloednieuw en toekomstzeker glasvezelnetwerk.
logisch dat de keuze is gevallen ten gunste van glasvezel.
het enige wat ik een gemiste kans vindt is dat caiway heeft besloten geen dvb-c aan te bieden via het glasvezel. ik ben er van overtuigd dat veel meer mensen enthousiast zich hadden laten aansluiten. logisch wat je kunt je ingebouwde digitale kabeltuner dan gebruiken van je televisie.

nu zijn we helaas veroordeeld aan de airties ontvangers, waarover de berichten tot nu toe niet al te positief zijn van de mensen die ik hierover spreek.

krimpen is nu de grote proeftuin en caiway zal hier ontgetwijfeld veel van leren!