Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2010 17:13:40
Elektronica & TV

Aanleg glasvezel zonder goedkeuring

@caiwayklant: dat het coax-netwerk in krimpen zwaar verouderd is, is een gerucht dat door caiway de wereld in is geholpen. het is pertinent, aantoonbaar onjuist. het netwerk is 'doorgepiept' door een gecertificeerd bedrijf en voldoet voor de volle 100% aan de eisen. met een paar kleine aanpassingen kan er ook gewoon internet geleverd worden via deze coax (sterk verouderd? in 2006 nog opgeknapt!)

@hrdwerrman: het gaat niet om eur 78,- maar om 78%. daarbij geeft caiway overigens niet de hd kanalen die in het caiway basic pakket zitten, zij geven maar 3 hd kanalen (nl1,2,3)

@deinert: caiway weigert om de analoge module ter beschikking te stellen aan de mensen die analoog willen blijven kijken. (het gaat hierbij om de genexis catv receiver, die de glasvezel signalen omzet naar analoog) caiway dwingt iedereen daarmee om te investeren omdat caiway iets wil, terwijl caiway ook de wrijvings-vrije oplossing had kunnen kiezen.