Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 09-09-2010 12:54:06
Geldzaken & Recht

Hypotheekboete bij verkoop woning

Courier,
'tuurlijk. een klacht indienen tegen je eigen handelen, maar dat lekker bij een ander neerleggen! waarom nou niet eerst eens bij jezelf te rade gaan of je zelf niet iets getekend hebt. uiteraard vergeet iedereen de nadelen van zijn/haar hypotheek en onthoudt het voordeel. namelijk de mooie lage rente. niet hoe die opgebouwd is of wat je daarvoor te wachten staat.

boete bij verkoop van een woning is alleen mogelijk als dat is afgesproken. aangezien jij de rabobank behoorlijk hoog hebt zitten blijkbaar, had ik ook wel van je verwacht dat je de medewerker van de rabobank hoog zou hebben zitten. die heeft immers naar de voorwaarden gekeken en is tot de conclusie gekomen dat er een boete verschuldigd was.